Evlilik Dünyası Fuarında Sizlerle Buluştuk! – Norm Design Collection

Evlilik Dünyası Fuarında Sizlerle Buluştuk!

,

EVLİLİK DÜNYASI FUARINDA SİZLERLE BULUŞTUK!

Evlilik Dünyası Fuarı ile gelin ve damat adayları ile buluştuk. Davetiye modellerimizin yanında sunduğumuz anı defteri, karşılama panosu, kitap ayracı, düğün nişan hediyelikleri, kına kartı ve menü kartı gibi ürünlerimizi de ziyaretçilerle paylaştık.

  

Standımıza gelen misafirlerimiz bir yandan davetiye modellerimizi incelerken, fuara özel hazırladığımız çarkıfelek oyunumuzdan da hediyelerini kazandılar. Oyunda hiçbir misafirimizi eli boş yollamadık. İsteyen misafirlerimize sağlıklı atıştırmalık olarak elma da ikram ettik.

Sade ve şık şeffaf zarflı davetiyelerimizden en çok öne çıkanlar “cotton love” olarak geçen pamuklu davetiye tasarımımızdı. Tabi ki diğer modeller de oldukça ilgi gördü.

 

Gelen misafirlerimize hazırladığımız davetiye numunelerimizi sunduk ve ücretsiz olarak bu numuneleri hediye ettik. Ayrıca çarkıfelek oyunumuzdan kazandıkları kuponları da ekledik.

Davetiye modellerimizi yakından görebilirsiniz. Yeni tasarımlarımız için instagram hesabımızı ve web sitemizi takipte kalın..

Şimdiden mutluluklar dileriz

 

NORM DESIGN EKİBİ

2020 davetiye modelleri 2020 evlilik dünyası anı defteri ataşehir davetiye evlilik dünyası davetiye evlilik dünyası fuarı karşılama panosu sade davetiye modelleri

← Eski Postlar Yeni Postlar →



Yorum Yapın

Postlar yayınlanmadan önce onaylanmalıdır