1 Temmuz İtİbariyle Düğünler Açılıyor! Davetiyeleriniz Özenle Yapılır, – Norm Design Collection

1 Temmuz İtİbariyle Düğünler Açılıyor! Davetiyeleriniz Özenle Yapılır, Nerede Kalmıştık :)

,

Değerli Çiftler, 
Ülkemizin de içinde bulunduğu ve yaklaşık 3 aydır birçok faaliyetin durmasına sebep olan Covid-19 virüsü pandemi sürecinde normalleşme adımları yavaş yavaş atılıyor. 
Bu süreç içinde en çok etkilenen sektörlerden biri de düğünlerdi. Yaşanan iptaller, ertelemeler, ertelemelerin ertelemeleri, kirası ödenen evler, alınan eşyalar gibi birçok sıkıntı ile karşı karşıya kaldığınızı biliyoruz. Ama sakın endişelenmeyin! Düğün.com tarafından yapılan ankete göre, bu yıl evlenecek çiftlerin %98'i düğünlerini 2020 yılı içinde yapacak. Haziran sonrasında ise ertelemelerin olmadığını görüyoruz.
Uzun zamandır birçoğumuzun beklediği gibi, bugün (9 Haziran 2020) Hükümet tarafından yapılan kabine toplantısından çıkan sonuca göre, nikah salonları 15 Haziran, düğün salonları ise 1 Temmuz itibariyle açılıyor! 
Siz de düğününüz için tarihinizi netleştirdiyseniz davetiyenizi hemen yaptırın. Çok farklı tasarımlarımızla ve kişiye özel davetiye modellerimizle sizlere hizmet vermekten memnuniyet duyacağız. 
Ürünlerinizi hazırlarken tüm sterilazasyonu yaptığımızı ve maske, dezenfektanlar vb tüm önlemleri aldığımızı hatırlatmak isteriz. Düğünlerde ise sosyal mesafeye uyarak eğlenmeye devam :)
Bizlere telefon, whatsapp ve e-posta yoluyla ulaşabilirsiniz. Şimdiden sağlık ve mutluluklar dileriz. 
Norm Design Collection
1 Temmuz Düğün Salonları Açılıyor davetiye Davetiye Hızlı Teslim Düğün Davetiyesi Düğün Salonları Açılıyor Düğün.com Davetiye Düğünler Açılıyor Ekonomik Davetiye Ertelenen düğünler davetiye Kaliteli Ekonomik Davetiye Kişiye Özel Davetiye Norm Davetiye Özel Davetiye Tasarımı Şeffaf Zarflı Davatiye Zarflı Davetiye Modelleri

← Eski Postlar



Yorum Yapın

Postlar yayınlanmadan önce onaylanmalıdır